NOU LLIBRE DE LOLA MARINÉ

26 març 2015
By

L’escriptora Lola Mariné va ser entrevistada a Ones de Dones per presentar el seu darrer llibre “Nepal, cerca de las estrellas”. Ja va passar-hi, anteriorment,  per presentar el seu primer llibre “Nunca fuimos a Katmandú” que va ser un èxit de vendes, tant en paper com en format ebook. Entre aquests dos textos publicà també un recull de relats “Gatos por los tejados” i una novel.la titulada “Habana Jazz Club. Cuando amar no es suficiente”, una novel.la que ella estima molt i on ens presenta el món d’una cantant de jazz.

La Lola Marinés ha estat una dona polifacètica, estudià psicologia, és actriu de teatre i ha fet doblatge. Ara és escriptora i intenta viure d’aquesta professió amb les dificultats que això comporta.

Nepal, cerca de les estrellas és el resultat d’un viatge, com a voluntària,  a aquest país asiàtic.  Mariné havia col.laborat al Banc del Temps  del Raval, on va conèixer gent procedent de diversos països i on va fer un taller d’intercanvi anglès-castellà. Va passar-hi el director d’una petita escola del Nepal que s’ínteressà per fer-hi un taller similar a l’escola i la va convidar a anar-hi. Hi va anar amb el seu fill, disposats a treballar-hi i ajudar en allò que poguessin.

“És un poblet rural molt petit, a prop de l’Índia, que es diu Tikapur, amb predomini de la religió induïsta. Això sí, malgrat la migradesa de mitjans, tothom té televisió i mòbil.  L’escola és la Kanasugi English Boarding School. Vam estar-hi durant dos mesos i vam desconnectar de tot i vivíem una vida tranquil.la, senzilla i afable. Convivíem amb la gent del poble com uns nepalís més i coneixent de prop la seva cultura i manera de viure. La veritat que tornar  a Barcelona va ser un xoc. Creia que calia que expliqués aquesta experiència personal, per això l’he narrat en primera persona”

Ara està escrivint una altra vovel.la i en té una altra en vies de publicació, una història diferent de les anteriors, es tracta d’un thriller psicològic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia