Com ser feliç

6 juliol 2015
By

Consol Lacida. Es fantàstic recordar sensacions, moments i pensaments. Allà, en els nostres paradisos i en la meitat de l’estressament i esgotament de cada dia. Practicar-ho bé és un exercici fantàstic i si més no, creus que arribes a tot. Tanca els ulls i situat mentalment en un lloc, paisatge o moment. Veuràs que a l’instant et baixen les pulsacions i pots dibuixar un somriure.

Es una sort tenir un lloc on tornar a sentir-te segura, un lloc  on no puguin arribar els problemes o al menys, un indret on puguis aparcar-los. M’agrada observar el mar, mirar l’horitzó infinit i sentir el seu soroll compassat tocant-me la pell humida i salada. M’agrada el camp amb les seves olors a farigola de lavanda, entre d’altres aromes que et dona la natura. M’agrada deixar passar les hores amb un bon llibre a les mans. M’agrada tornar a casa desprès d’un dia esgotador i dir, quan entro per la porta: Salvador ja sóc aquí, com a casa no s’està en lloc! Gaudeixo d’una trobada o dinar amb la família, les meves filles i les meves netes, de reunió amb amics, d’una bona copa de vi i que les hores passin sense pensar o sense fi.

Em costa escollir un sol lloc on ser feliç perquè són instants que m’agradaria poder guardar-los a dins d’una caseta i obrir-la, de tan en tant. La fantasia sempre és efímera: la nostra responsabilitat es procurar cuidar el moment i ser conscients del que ha passat, atrapar-ho i gaudir-ho. Encara que el millor encara ha de venir, cal mirar temps enrere i reviure els instants feliços de la nostra vida, però mai per enyorança sinó per amor.

Feliç mes de Juny i els seus moviments.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia