Inauguració XXI cicle de cinema de dones

16 setembre 2011
By

Dimarts 13 de setembre, a les nou del vespre, es va inaugurar a la Plaça Dones del 36 el 21è Cicle de Cinema de Dones, que aquest any du el títol de “Revolucions quotidianes”.

La inauguració del Cicle va córrer a càrrec de la Gemma Nicolàs, directora del CIRD, la Presidenta del Districte de Gràcia, Elsa Blasco, la Regidora de Dona i Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, Francina Vila i la Mercè Coll de Drac Màgic, Hi era present la Marta Mulet, Consellera de Dones de Gràcia.

Un nombrós públic va poder gaudir del film que va inaugurar aquesta mostra: Meek’s Cutoff, dirigit per Kelly Reichard (EUA, 2010). Aquesta pel.lícula va guanyar el premi a la millor direcció al Festival Internacional de Cine de Gijón 2010. La resta de passis del cicle es faran al Centre Cívic Casa Elizalde. La producció fa una recuperació del gènere del western des d’un enfocament completament diferent a l’habitual: la quotidianitat i el punt de vista de les dones. La càmera que sempre acompanyava a l’heroi en les seves cuites camp a través, deixant fora de camp als personatges femenins tancats a casa, aquest cop es capgira i segueix al personatge femení, una dona forta, coratjosa i crítica.

Amb aquesta acte, abans de l’inici de la tardor, es va cloure la programació d’activitats culturals que vol ajudar a difondre produccions culturals fetes i interpretades per dones, que s’organitzen des del Consell de Dones gracienc. Aquesta ha estat la seva segona edició.  A la Plaça continuarà duent-se a terme el programa Activa’t, els dimarts i dijous al matí, que és un espai d’exercici físic i de salut a l’aire lliure que inclou Tai-txí i txi-kung els dimarts i Caminades i exercicis de memòria els dijous, sempre de les 12 a les 13 hores. Conxa Garcia

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia