Represa de l’activita culltural a Gràcia nova

27 setembre 2011
By

Conxa García. Aquest mes de setembre s’ha reprès l’activitat cultural a la llibreria Nhoa, amb la presentació del llibre “Los Bancos del Tiempo” amb la presència d’una de les coautores del text,la Carolina Recio.I amb l’exposició de l’obra en vidre dela Beatriz Bloch.

“Los Bancos del Tiempo” va ser publicat fa dos anys i C. Recio, sociòloga, que treballa en temes de gènere i treball i en com fer visibles tots el temps de vida, va treballar en la seva elaboració pel gran interès que tenia en conèixer més de prop aquest projecte dels BdT. Ens comentà que “ara s’està parlant de fer-ne una nova edició”.

La Josefina Altés, coordinadora dels BdT des de l’Associació Salut i Família, remarcava que “és una inciativa pionera de la ciutat de Barcelona, que a Gràcia compta amb un BdT amb un gruix important d’usuàries i usuaris i la presentació d’aquest llibre a Nhoa servirà per apropar i fer-ne difusió en aquest sector del barri, on potser es coneix menys aquest projecte”.

La Beatriz Blochés una artista que fa objectes de vidre tot utilitzant diferents tècniques. A l’exposició podem trobar, per exemple una peça feta amb vidre i d’altres tipus de materials reciclats, ampolles, gots, copes, vitralls. Moltes d’aquestes peces estan gravades i esmaltades amb esmalts creats al seu taller: Bitzare.Bloch ha rebut encàrrecs de bodegues del Penedès per realitzar edicions especials d’ampolles.

Segonsla Isabel, encarregada de projectes de Bitzare, el seu és un “producte molt especial i original d’alt valor artesanal”. Podeu visitar, a més d’aquesta exposició, el seu taller que està situat al costat de l’Hospital de Sant Pau, per sobre dela Travesserade Gràcia.

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia