LA INSPIRACIÓ ADORMIDA. DE SÍLVIA G. GUIRADO

16 gener 2012
By

Pack Fan  Conxa García. L’escriptora Sílvia González Guirado, que es defineix a si mateixa com “creadora d’històries per vocació i de cor”, va presentar al programa Ones de Dones, de Ràdio Gràcia, el seu nou llibre, La inspiració adormida, Editorial Play. Un llibre que la seva autora considera que és per a un públic “juvenil-adult, per qui li agradi reflexionar i també divertir-se i que incorpora una mica de fantasia i la il.lustració”.

La Sílvia G. Guirado va estudiar història de l’Art i Comunicació Audiovisual i va assolir un gran èxit amb el seu llibre anterior “Els colors oblidats”. És una dona jove que “afeccionada des de petita a imaginar, va trobar en la paraula escrita la seva vocació i la seva forma d’expressió”.

La inspiració adormida, una novel.la curta il.lustrada, que ens mostra “un viatge a la imaginació per veure la realitat amb una nova mirada”. La protagonista és la Carmesina, un personatge que demanava més espai en l’anterior llibre, on era una nena. Ara ha crescut i és una noia que ha perdut els colors que havia trobat i inicia un viatge a través de diversos països on coneixerà d’altres persones, acompanyada d’un gat negre.

Com en l’altra ocasió, les il.lustracions són dels companys de la Sílvia a Play Attitude, empresa que està donant més volada a la seva vessant editorial. Així doncs, la Desiree Arancibia, la MariaGarcía Pérez i el David García Forés realitzen un treball col.lectiu i alhora amb el toc personal de casadascun/a. També aquest cop hi col.labora en un capítol el Diego Ruf, amb uns poemes. I, al final del llibre trobem l’apartat d’Homenatges, amb col.laboracions de lectors i lectores, alguns tan coneguts com el dibuixant J.L. Martín.

Us recomanem la lectura d’aquest llibre en què cada capítol representa un color. La simbologia dels colors és sempre present, també la de l’aigua en el capítol que du per títol “Violeta”.

També volem recordar que s’ha editat amb criteris ecològics.

Per saber-ne més coses: www.laimaginacioadormida.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia