III CICLE D’ACTIVITATS A LA PLAÇA DE LES DONES DEL 36

14 juny 2012
By

La plaça de les Dones del 36, que duu aquest nom en homenatge a totes les dones que van viure la guerra civil i la repressió franquista, tornarà a ser, aquest estiu, un punt de trobada cultural per a totes les dones del districte.

Seguint les línees de treball que es van dissenyar a la I Trobada de Dones de Gràcia, el Consell de Dones vol integrar en la programació cultural del districte, produccions culturals fetes i interpretades per dones, ajudant així, a difondre la seva obra i, en especial, la de les artistes gracienques.

El Consell s’ha plantejat que en una època de crisi com la que estem immersos, mantenir una programació cultural de dones és un acte conscient i necessari, ja que les dones artistes pateixen normalment una manca de visibilitat respecte als mitjans de comunicació que ara ve doblement agreujada pels efectes de la crisi econòmica.

El Consell de Dones de Gràcia us proposa, doncs, gaudir un any més d’aquest espai a través d’una programació d’espectacles adreçats a tota la família, on hi trobareu danses de Bollywood, contes infantils, pallasses màgiques, dramaturgues i cantants de soul.


També ens recorden que continua funcionant, en aquesta plaça, el programa Activa’t, els dimarts i dijous al matí. Un espai d’exercici físic i de salut a l’aire lliure, sense inscripció prèvia. Es fa Tai-txi i txi-kung: dimarts de 12 a 13 h; i caminades i exercicis de memòria: dijous de 12 a 13 h.

Programació d’activitats de la Plaça Dones del 36:

Diumenge 17 de juny a les 19 h

Danses i taller de Bollywood amb les Bollywood Diamonds
Quatre ballarines amb vestits importats des de Bombai ens ensenyaran a ballar a l’estil Bollywood transmetent-nos tota l’energia i positivisme de les pel•lícules de Bollywood.
Durada: 50 minuts
Dijous 16 d’agost a les 19h

Nena no tinguis por, amb la contacontes Elisabet Ulibarri.

Viurem aventures amb noies valentes, o no tant valentes, que se’n surten bé. Contes de gènere, inclusius, adaptats i adreçats a infants a partir de 4 anys amb o sense pluridiscapacitat.

Durada: 30 minuts

I a les 19.30 h

La pallassa maga Xicana
La Xicana és una pallassa que vol fer màgia, però sempre s’equivoca, veu la màgia quan no n’hi ha i quan hi ha màgia de veritat s’equivoca. Per a infants de totes les edats, es tracta d’un espectacle que combina el respecte, la tendresa i la Innocència i que diverteix tant als infants com als seus pares, mestres o tutors.
Durada: 45 minuts
17 d’agost a les 20 h

Històries amb Mozart, un espectacle d’Imma Colomer
Veniu i escolteu un enfilall d’històries verídiques d’amistat, d’amor, de mort, d’animals, de Nadal, d’enyorament, d’esperança, d’alegria i d’empatia, en alternança amb músiques del compositor Mozart que semblen haver estat fetes expressament per a comentar i il•lustrar els ambients i sentiments de cada narració.

Direcció i actriu: Imma Colomer
Oriol Romaní, clarinet
Joana Altadill, clarinet
Laura Guasteví, fagotolomer
Durada: 1 hora

18 d’agost a les 22 h
Música i ball amb Les Galetes Franklin
Dues cantants   i sis músics ens faran un recorregut musical pel repertori de la llegendària cantant de soul Aretha Franklin. Des de les cançons més populars i famoses de l’artista de Memphis fins a aquelles petites perles extretes de cares B, el repàs a la seva discografia ens farà ballar i emocionar-nos.
Mònica Monge, Veu
Maira Comalat, Veu
Ferran Irzo, Guitarra
Ferran Aguiló, Baix

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia