SISÈ ANIVERSARI DE L’ ASSOCIACIÓ DE DONES MAS FALCÓ-PENITENTS

18 juny 2012
By

Ja fa sis anys que es va posar en marxa aquesta Associació de Dones, amb seu al c/. Veciana núm. 2, al costat plaça Vall d’Hebron. Amb unes quatre-centes cinquanta associades fan una tasca molt important de trobada i intercanvi de sabers. Totes les organitzadores són voluntàries i realitzen tallers de manualitats, alfabetització, gimnàstica, country, xerrades, balls, sortides i un taller d’iniciació a la informàtica

La celebració de l’aniversari va ser el diumenge 20 de maig del 2012. Les organitzadores havien estat durant mesos preparant-lo tot, perquè sortís a la perfecció. Abans de començar a prendre el refresc,la Presidenta de l’Associació de Dones Mas Falcó-Penitents, Emèrita Castrillo, els va dirigir unes paraules tot valorant la tasca realitzada i felicitant totes les assistents per la celebració d’aquest sisè aniversari tot animant-les a continuar participant-hi. També vam comptar amb la presència a la festa l’Elisabeth Gaspar (Tècnica Vallcarca-Penitents), Joan Cerdà (Tècnic Barri Teixonera-Sant Genis), Susana Porcar (Consellera Tècnica Horta), Conseller de Cultura, Francina Vila (Regidora d’Horta), Conseller de Cultura, Conseller de la Teixonera i Marta Mulet (Consellera de la Dona Gràcia). Els estem molt agraïts de la seva assistència. L’Ajuntament del Districte Gràcia va col·laborar amb la xocolatada,  coca, papereres i l’equip de so.

 

El cartell de festes era, al matí: exposició dels treballs realitzats per les sòcies alhora que se les complimentava amb un refresc/aperitiu. A la tarda: exhibició de gimnàstica i sardanes realitzat per les alumnes dels centre; actuació del grup de sevillanes “Menta y Poleo” i de Pedro Valdivia, Victoria Baró i un altre convidat, cantants. Després una exhibició de balls de saló, començant per cha-cha-cha, bachata, Salsa en línea, roda cubana, danza cuduro, mosa i finalitzat amb el coyote (aquest últim amb participació del públic. Finalment, xocolatada i pastes per a nens, nenes i gent gran. I després fins les deu música i ball.

Al matí, el local de l’Associació era ple per a la celebració i per gaudir de l’exposició de manualitats: quadres en relleu i també de punt de creu, treballs de ganxet, randes, cobretaules, bosses fetes amb xapes de les llaunes i bosses fetes amb plàstic, roba pintada, anells de cristalls; coixins fets amb password i amb ganxet, bufandes fetes de tots els estils, flors fetes amb filferro i roba transparent pintada de colors. També hi havia uns panells amb les fotografies de les sortides i amb els cartells de les xerrades i activitats realitzades enguany.
Els actes de la tarda, que van tenir una amplíssima participació de veïnes i veïns de la zona.  Encara que ens va ploure a l’aniversari, vam tenir la sort de comptar amb la participació de Joan Cerdà i Elisabeth Gaspar que van fer les gestions oportunes per a que ens poguéssim traslladar a la sala d’actes del Centre Cívic de la Teixonera, per així no haver de cancel·lar l’acte. Totes les integrants de la junta volem que sigui perfecte, que les sòcies tinguin el que es mereixen. Creiem que fem una tasca molt important, tot millorant la qualitat de vida i l’autoestima de les dones del barri.

Tags:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia