Per fi 2014!

23 gener 2014
By

S'està mostrant Mans unides.jpgConsol Lacida.  Si creiem el que ens diuen, el pitjor ja ha passat i aquest any portarà el començament de la recuperació, vull creure-ho i aquest és l’únic desig per aquest any que encetem. Necessitem recuperar l’alegria per poder ajudar els que més ho necessiten, que són molts i de totes les edats. Hem de sortir d’aquesta nuvolada de pessimisme i tristesa que ens adorm i ens paralitza. No podrem aconseguir treure als milers de famílies que estan amenaçades amb l’atur i moltes d’elles en exclusió social, sinó tenim confiança amb nosaltres mateixos com a poble i ciutadans del món. És el moment de fer plans i demanar desitjos!

Es curiós que la majoria de gent,  si preguntes,  coincideixen amb l’agraïment per tenir la sort de poder treballar i tenir oportunitats, almenys amb somnis, de pensar en la recuperació de tanta tristesa. I és que, els somnis es probablement un dels millors regals que et pot donar la vida perquè, no hi ha vida humana sense ells, siguin petits o grans, discrets o ambiciosos i són necessaris com l’aigua del mar necessita l’horitzó.

Estic especialment agraïda per la meva família, que està sana; per complir anys rodejada de la millor gent, tant en relació amb lo personal com amb la que col·laboro en diferents llocs i esdeveniments.  Tinc problemes,  algun disgust,  nits neguitoses i a vegades estic esgotada al final del dia,  potser, és clar, com li passa a tothom!  Cal dedicar-li temps, però ni un minut més ni un minut menys i tirar endavant.

Espero que el 2014 sigui l’any que recuperem l’alegria i la fe en nosaltres mateixos. Aquest és el meu desitg de tot cor per a tots ….vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia