M’agrada la primavera

23 març 2014
By

Consol Lacida.  Porto moltes primaveres a les meves espatlles i cada una ha tingut un estat d’ànim i una motivació, així com també algunes preocupacions pel mig. Amb elles he passat moments feliços però també de complicats. M’he enamorat, decepcionat, plorat i també he rigut, però sempre he tirat endavant, com la pròpia primavera. Fins i tot en els pitjors moments he plantat cara a la vida, perquè sabia que al final sempre acabaria arribant: la primavera.

I doncs: ¿Per què m’agrada tant aquesta estació?

Perquè és l’estació en la qual comencen a resplendir els horts i les flors i alhora recupero els olors de la meva infància.

Perquè és el Març,  època en que és celebra el dia de la dona treballadora.  Crec que hauria de ser festiu i amb celebració inclosa!  Donada la quantitat de treballs que tenim,  ja que som treballadores i a la vegada: infermeres familiars,  mares,  psicòlogues, “confessores”,  col•legues,  amigues,  amants i moltes coses més a valorar.

Perquè els dies són més llargs, els matins solejats… Puc obrir la finestra o seure a la vora del carrer per deixar que el sol m’acariciï, a fi de vitalitzar-me.

Perquè obro l’armari, canvio la roba i de sobte, es torna màgic: ple de flors, de papallones, de colors vibrants, tots canvien entre si rebolcats, acaronant-te l’estat d’ànim.

Perquè,  alhora,  recordo que el que ens fa realment atractives és estar radiants i que no hi hagi cosmètic que ens faci ombra, sinó el contrari,  il•luminar-nos amb la nostra pròpia llum.

Fora pensaments negatius, i, sobretot, penseu que ens arriba la primavera plena d’il•lusió, de sol, dies perfectes i amb records de primaveres passades, aquest és el motiu pel qual m’agrada la primavera i saborejar-la en tots els sentits.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia