BUSCA EL TEU CAMÍ

11 novembre 2014
By

Consol Lacida.   Ara farà sis anys que porto col•laborant amb Comunicadores amb Gràcia. Si miro enrere, em sembla increïble que hagi passat tant de temps i hagi compartit tantes coses dins d’aquest bloc, sempre fent-ho amb gran il•lusió. Però aquí seguim, superant cada dia pèrdues irreparables, petits i grans disgustos i diferents problemes econòmics. No obstant, alhora, també compartim noves il•lusions per encetar, entre d’altres, habilitats, naixements, casaments i alegries per tal d’inaugurar un nou dia al llevar-nos al matí.

Ara, sis anys després, ens seguim mirant i ens agradem molt, tot i que no tenim tanta tersura, més arrugues i més tint als cabells. A banda de tot això, crec que estem aprenent a ser més generoses amb nosaltres mateixes, sabem que el temps pot ser un aliat, sempre i quan sapiguem créixer amb altruisme i coneixements. Crec que aquest és l’objectiu d’aquest bloc, no aspirar a impossibles ni a inabastables, sinó treure el millor de cada una de nosaltres i no sols conformar-nos en la cerca de la felicitat.

Entre d’altres, el que busquem en aquest bloc és entretenir-nos i donar idees per difondre, però, principalment, pistes per a desenvolupar tot el nostre potencial com a dones i com a persones. Som gent que busquem el nostre camí. Al final el trobarem?

No tothom el trova, però la conformitat o la resignació mai et portaran a la felicitat. No obstant, si la busques amb ganes la trobaràs… Igual no trobaràs el que somiaves, però durant el camí segur que experimentaràs i descobriràs el lloc on vols construir la teva vida.

Busqueu el camí, però portant sempre el nostre bloc (Comunicadores amb gràcia) endavant i posat al dia, és adir, renovant-lo. Us dono les gràcies per poder col•laborar amb aquest, el nostre bloc, que ha durat sis anys i esperem col•laborar-hi molts i molts més anys. I…com no! Espero que els escrits us hagin consolat en els moments difícils i que us hagin estat útils per sortejar les proves que ens hi ha posat la.vida.

Col•laborar amb totes vosaltres, les Comunicadores amb Gràcia, és un plaer, que sou unes dones estupendes!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia