AIRE FRESC

7 setembre 2015
By

setembre-ConsolConsol Lacida.   Tot torna a començar en aquest nou naixement del setembre, quan tot es nou per a alguns i quan tot comença per als altres. Tenim l’oportunitat de decidir com serà el nostre nou curs i és per això que és imprescindible dir “no” als amics vampirs, els que no ens aporten res de res i, al contrari,  ens consumeixen la nostra energia, ens produeixen mals rotllos i els considerem persones dolentes; diguem “no” a les coses que ens passen i a la vegada ens entristeixen.

Dir  NO és una de les coses més difícils que ens trobem a la vida ja que requereix de maduresa i entrenament, però una vegada li has agafat la pràctica és la cosa que ens arregla la vida. Ara però, ens espera una tardor plena d’emocions i de canvis, no sé si per bé o per malament. Noves persones estan arribant als llocs de responsabilitat, tant en la política, com l’economia i a nivell empresarial. Possiblement tindran errors per falta d’experiència però a la vegada aportaran un aire fresc i ple d’il·lusions. Viurem moments importants perquè  donarem importància a les noves generacions i espero no equivocar-me tant pel nostre futur.

El repte, doncs, és netejar i construir quelcom nou quan arribi el nou calendari del 2016 i així tot estarà definit. Espero amb això que diguem adéu i un adéu definitiu a la pesada crisis i que amb ella poguem recuperar els llocs de treball perduts, retornant la dignitat a tanta i tanta gent, allò que els hi han arrabassat, la qual cosa ha estat generant mals de cap per a uns quants, tot per culpa dels polítics que hem tingut fins ara.

Estimades amigues, ja falta poc per fer les nostres trobades i berenars dels dilluns.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia