EL TEU ENCANT

23 octubre 2015
By

octubre_028Consol Lacida.   Alegrem el mes d’octubre. Parlarem d’allò sexi, és a dir de l’encant, de l’atractiu, del que m’agrada encara que sigui imperfecte, i pensa que totes tenim alguna cosa, aquesta cosa que no sabem definir però existeix i  ens atreu.  Però  no parlo de sexe, sinó d’una altra cosa; d’allò subtil que sentim en despertar-se els sentits, mirant-nos, i  recupera aquell no sé què, que teníem oblidat i  que en d’altres temps ens va donar tan bons rèdits: un encant que ens fa úniques, atractives i diferents … Una forma de riure, una manera de caminar, uns moviments, una mirada, una veu, uns llavis, una delicadesa o per què no una simpatia.

Parlo de dones i homes no especialment macos. A vegades ser sexi es porta a dintre. O bé, si no és així, porta un treball d’observació d’un mateix i en lloc de fixar-nos només en totes les imperfeccions al mirall, hem de començar a valorar i ressaltar el que ens fa especials.

Però no sols em refereixo al físic, l’actitud és super important, l’ambient també ajuda, però els detalls i sobretot el caràcter són coses fonamentals. Però parem un miqueta d’atenció i pensarem i redescobrirem el nostre encant més sensual.  Pot ser en la manera de vestir, de caminar, de cuinar, de ballar i fins tot de parlar. L’atractiu té un avantatge i és que per a ell l’edat no té  cap importància.

Amb aquests dies tan convulsos que vivim ens toca de ple submergint-nos en una relaxació permanent i gaudir de totes les coses belles que ens dóna la vida, perquè ella està plena de sensacions .Us recomano fer un viatge interior, encara que siguin uns minuts al dia, per distreure-us  dels moments tan agitats en què estem immerses, en el caos que ens envolta.

Feliç mes d’octubre, per ser aquell en el qual ens retrobem NENES.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia