DONES NO ESTÀNDARDS, JORNADES A LA SEDETA

23 novembre 2015
By

logobruixagranConxa Garcia.  Aquesta entitat amb seu a Gràcia celebra el seu vinté aniversari i cal que les felicitem per la gran tasca que han fet durant aquest temps en pro dels drets de les dones i de l’accessibilitat de la nostra ciutat. Ho faran a La Sedeta el dijous 26 i el divendres 27, amb unes Jornades Internacionals.  Encara ens recordem l’interès desvetllat i la gran afluència de persones en el seu desé aniversari a la seu del Districte.

Del 24 de novembre al 19 de Desembre hi haurà una exposició sobre la història de l’Associació de Dones No Estàndard.

Els passem la paraula: “Des de Barcelona, les Dones No Estàndards hem dut una lluita de més de vint anys perquè es reconegui el valor que qualsevol dona amb discapacitat conté pel simple fet de què el seu cos (o tecno-cos) sigui anormal o no estàndard. Això, dins d’una societat normalista, ajuda a molts ciutadans a superar les pors que la diferència genera en la societat i que provoquen violència en la convivència arreu del món.

Les Dones  No Estàndard  han volgut capgirar aquesta violència a la ciutat de Barcelona on, malgrat els problemes existents, han assolit graus importants de participació. Gràcies als seus esforços, a l’empoderament en la vida social, han pogut viatjar i entrar en contacte amb dones d’arreu del món, sobretot d’Europa, constatant evidències clares de què manca molt per a que la dona amb discapacitat sigui valorada com a agent social productiu i no com a algú a cuidar.

Per aquests motius, neix l’Associació Internacional per a la Presència Pública de la Dona amb Discapacitat, com un repte més per a les Dones No Estàndards i, sobretot, com una mostra de la seva vàlua productiva al món.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia