UN TEMPS NOU

1 desembre 2015
By

boules_noelConsol Lacida.  És la primera vegada que votarem entre llums de Nadal, mercadets i pessebres. El dia de Nadal ja tindrem president i els grans de raïm se li ennuegaran a més d’un, entre pactes i mudances de despatxos. Però per a Reis a molts polítics els portaran carbó i molts altres estrenaran cartera, plumiers i col.le nou. SDols esperem que l’Estrella d’Orient els porti pel camí correcte. Vindrà un temps de nova política a l’encetar el 2016, guanyi qui guanyi.

És, doncs, temps de canvi i esperem que també canviï el cicle econòmic, per allò que després de set anys de vaques primes vénen set anys de vaques grasses. A veure si és veritat i arriben els set anys de creixement, prosperitat i vaques grosses.

Mentre esperem, anem a la nostra: hem de preparar les festes, les decoracions de taula, els regals a comprar per a la família. El temps vola tan de pressa.

Aquest any tenim fàcil encertar el que posar-nos de roba, ja que es porta tot i això és un avantatge… només hem d’entrar dins de l’armari i recollir qualsevol de fa dècades i les voregem amb forces penjolls, amb serrells, amb quadres, amb flors, botes altes o baixes, sandàlies de taló alt o baix, pantalons “pitillo” o super amples i, a més sempre ens queda, com sempre, el vestidet negre, que mai falla, alerta, això sí amb unes bones sabates d’un color llampant.

Aquest últim escrit de l’any 2015 també és per donar-vos les gràcies per la vostra fidelitat, que ens permet passar estones juntes berenant i rient, tot escoltant les vostres reflexions i els vostres sentiments. La meva gratitud i orgull va per vosaltres, les nenes grans del grup de Comunicadores amb Gràcia.

Molt bon nadal, estimades!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia