Iaia Nona

8 gener 2016
By

consol i netaSara, avui fas 18 anys, i jo no puc creure-ho…¿Com es possible que hagi passat tant de temps? Quan començo a recordar-te, veig sempre una boleta preciossa i riallera que omplia pràcticament tot d’alegria i d’amor.

Em venen a la memòria molts records sobre la teva vida: els teus primers passos, el teu primer dia de guarderia, el teu primer pas a l’Escola primària , el pas pel Cau, les teves disfresses al pati del cole, els teus banyadors al Masnou, els nostres esmorzars a la pastisseria abans d’anar a l’Escola, els teus petons, la teva olor, el teu primer escrit on vas fer un vers sobre “Els macarrons de la iaia” que t’agraden tant i porten conyac “em deies”, i sobretot recordo els dissabtes quan em feies companyia durant uns mesos de la meva vida que vaig estar trista i tu petitona em vigilaves, em consolaves, m’acariciaves, eres tant dolça que jo crec que les teves mans i petons tan tendres em van ajudar enormement, d’altra banda també recordo les teves enganyifes pel telèfon i sobretot com estimaves i t’estimava l’avi Salvador, que sempre em parlava de tu dient-me “La Sara tot ho sap”. També tinc present els nostres viatges de l’estiu tant divertits, juntament amb la Raquel.

Han passat aquests anys però tu Sara segueixes sent la mateixa, riallera i petonera, la meva nena. Per això jo t’admiro igual que quan dormíem juntes i abraçades, quan la mama estava viatjant fora per feina.

Madura Sara, però no deixis mai la teva inocència, recorda sempre que existeixen les fades, els follets i les bruixes dolentes i, com no, els reis mags. M’agradaria tenir una bareta màgica per allunyar-te de les coses dolentes de la teva vida, que no ploris mai, però no la tinc, aixi que només puc dir-te que la vida és bonica, intenta passar per ella sense tenir de penedir-te de res, sigues generosa, honesta, dóna amor, jo sé que tindràs la teva recompensa. Trepitja fort i a fons amb tot el que facis i no perdis mai la teva positivitat davant les coses que et frustrin al llarg de la vida. Tens molt de temps, però els anys passen molt de pressa i s’han de fer realitat tots els teus somnis, lluita sempre per ells i que res te’ls prengui i arribis a ser una bona “mestra”. Plora si estàs trista i riu si vols alegria, jo estaré al teu costat sempre que tu vulguis. Al teu costat en persona i durant molt de temps (espero)amb energia i esperit de la mateixa manera que t’envolta ara la teva vida i els teus sentiments i com va fer el teu estimat avi Salvador.

No canviïs mai, el teu somriure i la teva estimació. Feliç aniversari i que es compleixin tot els teus somnis.

T’estima molt la teva iaia.

Posdata: tens un bon exemple en quant a la teva mare, emiralla’t sempre, sempre en ella doncs sempre serà la teva llum i la teva illa, illa de salvació, pensa que jo la teva iaia estic orgullossa de la meva filla, la qual t’ha donat la seva vida sencera i el seu gran amor.

 

 

 

Consol.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia