TORNAR A COMENÇAR

4 abril 2016
By

l'arbre de l'amor (2)Consol Lacida.  Creure que tenim el futur a les nostres mans és com arma de doble fil : per un costat, ens dóna seguretat,  però per l’altre ens porta un gran buit. Començar de nou, hem de tancar cicles, i deixar-nos anar perquè algunes coses ens han sortit malament, i potser inclús algunes ens han fet molt de mal. Tornar a començar és pensar que hem de canviar amb la nostra vida i que és necessari sanar ferides per mirar cap al futur.

És probable que donis voltes al mateix record de coses que ens ha fet mal, però sapiguent bé que em d’avançar moltes vegades no sabem com fer-ho pensa que lo principal es saber sortir-ne.

El temps  és fonamental en les situacions que ens trobem perduts, ja que  així podem reconstruir la nostra vida, i això vol dir que alguna cosa  ha canviat dins nostre, perquè no som els mateixos, és necessari que ens coneguem de nou.

Aquest procés té unes anades i tornades que suposen un gran esforç per a nosaltres. No mirar enrere per seguir endavant és molt dur, acceptar quelcom que no entenem és una cosa super difícil, aprendre a viure sense allò amb  que comptàvem és desolador, veure com algú se’n va abans de temps del nostre costat ens pot superar.

L’esforç que fem per viure amb quelcom així acaba sent una recompensa positiva que pot omplir-nos de força, experiència i benestar.

Finalment,  sobre el que hem viscut ens quedarà el que de veritat ens és útil, haurem d’aprendre a viure amb allò que tenim, i així podrem marcar la nova vida. Passat cert temps, sempre tindrem un moment per pensar en tornar a començar  tot pensant en els anys que encara ens queden.

Posdata: Estimades: sé que quan sigui el moment sabreu començar de nou. Aquest és el meu desig per  a vosaltres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia