NADAL   ANY    2O17

26 novembre 2017
By

Foto nadal estelsConsol Lacida.  Saps Estimat? Tornen aquestes dates tan assenyalades, i el teu lloc  estarà buit com aquests últims anys. I  tornaré a sentir i veure per la televisió aquell anunci dels Torrons: “Velve a casa, vuelve por Navidad”.

I sentirem  tristesa com cada any,  malgrat el temps que fa que aquella maleïda enfermetat et va  allunyar per sempre de nosaltres. I envejaré la gent de l’anunci, ja que a ells sí que els torna  la persona esperada, l´abracen, la petonegen, estan contents,  però nosaltres  no podrem fer-ho  mai més,  estimat.  Mirant l’anunci, puc sentir el tacte de la teva pell quan m´abraçaves, la teva escalfor suau, i recordo les teues paraules ”gateta t´estimo”. Veig les tevés ninetes, mirant-me plenes d´amor, no les puc  oblidar, igual que el teu somriure.

T´enyorem estimat, tant les teves filles i nétes com jo. No passa dia que en algun segon o altre no ens vinguis al pensament, que el teu record ens  humitegi els ulls, però  ara no sentim dolor ni tristesa, ara són de goig pel fet que et recordem amb  la ferida suavitzada, ja que la vida continua. I nosaltres també hem de  continuar.

Tanmateix estic contenta de poder escriure en el bloc de “Comunicadores amb Gràcia”, és una manera com si et tinguessim per uns instants a prop nostre. El més trist és que no podem fer-te una  abraçada i un petó com els de l’anunçi dels turrons. Aixì sí, tenim tants i tants records de la teva meravellosa persona! I això sols és una gran herència que mai ens la podran treure de la nostra vida.

Sàpigues que sempre estaràs entre nosaltres, estimat Salvador, per molts Nadals que passin .

Posdata: El més emocionant és anar fent camí, però mai no oblideu viatjar plenes d’esperances, amor i felicitat, amigues.  “BON  NADAL”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia