PRESENTACIÓ NOU LLIBRE DE FINA R. PALAU  

5 novembre 2018
By

FINA invitació FLUMENEl proper dilluns 12 de novembre del 2018, es farà la presentació del nou llibre de la Fina R. Palau, poeta i cantautora gracienca, du per títol Flumen. Serà a la Biblioteca Jaume Fuster (Pl. Lesseps), a les set de la tarda.

El títol del llibre ens remet al classicisme: la vida com a riu, relacionat amb la manera com flueix l’existència humana, comparant-la amb un riu que camina, sense aturar-se, fins a fondre’s amb la mar, la seva mort. La Fina viu una etapa de maduresa i, en aquest moment de la seva vida, mira  alhora el passat, el temps present i el futur.  Com sempre el fil conductor dels seus poemes va íntimament lligat a la seva experiència vital.

la Fina és una dona compromesa amb el feminisme, amb la pau, amb el moviment obrer, una activista per l’alliberament de la dona, pels drets civils, i això no li permet defallir en l’assoliment de la utopia d’un món millor. Sempre alça la veu en defensa de les persones oprimides. El seu cant desafia els dogmes establerts. El seu activisme també abasta el pacifisme i el moviment obrer clandestí antifranquista. Des del moviment sindical ha estat lluitant pels drets de les  persones treballadores. Ens mostra les seves reflexions personals, extretes del seu propi caminar i, també, de les seves lectures. El seus poemes contenen més saviesa popular que metàfores, perquè ens explica la vida tal com raja, despullada de floritures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia