CONCENTRACIÓ CONTRA ELS FEMINICIDIS

13 juny 2019
By

plataforma-violència-de-gènereCom cada tercer dilluns de mes, el 17 de juny a les 20h a la plaça Sant Jaume, tindrà lloc la concentració contra les violències masclistes i els feminicidis, que convoca la Plataforma Unitària contra les Violències de Gènere. Aquest mes, es compte amb la co-organització de Fundació Surt i Dones de Blanc.

Aquesta no és una concentració més. Malauradament, hem de lamentar ja més de mil víctimes d’assassinats masclistes reconegudes des de l’aprovació de la Llei Integral contra les Violències de Gènere, que són moltíssimes més si comptem totes les tipologies de feminicidis no recollides a la llei, començant per l’assassinat de dones per motius de gènere per part d’homes que no són parella o ex parella de les víctimes.

És per això, que la Plataforma fa una crida a entitats, voluntàries i activistes contra les violències masclistes a assistir a la concentració, que comptarà amb la lectura d’un comunicat per part de la Fundació Surt, acompanyada d’una actuació de teatre de l’oprimit a càrrec de la xarxa de mentores de la Fundació, una xarxa de suport mutu i empoderament entre dones supervivents de la violència masclista.

Seguidament, el grup d’expressió corporal “Dones de blanc”, vinculat a la Plataforma, llegirà el comunicat de la concentració i realitzarà una actuació de dansa i un homenatge a les víctimes de feminicidi d’aquest mes, i a les supervivents de violència masclista.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia