COM ELLES

4 maig 2021
By

Cercant dones referentsConxa Garcia.     La Josefina Altés, a Ones de Dones (Ràdio Gràcia) va entrevistar l’Ana Rubio Giménez i  la Joana Justícia Sardà, estudiants de periodisme a la UPF, que han posat en marxa un projecte propi,  per cercar dones catalanes referents en diferents àmbits. Com elles, vol dir dones en què emmirallar-se ja sigui a l’escola, a la universitat  o al món laboral.

Com a joves reivindiquen aquesta necessitat de visibilitzar-les, per seguir creixent. La idea la va tenir l’Ana i la Joana s’hi va afegir amb entusiasme.  Rubio diu que “la idea va sorgir tot veient un documental sobre la fotoperiodista Ana Biarnés que em va emocionar i vaig arribar a la conclusió que em altava conèixer dones tan destacades com ella per acabar de decidir la meva vida laboral i vaig començar a investigar ”.

Amb Justícia, van decidir centrar-se en l’àmbit català i cada setmana cercar-ne una  i van veure que podien oferir aquest servei. Volen crear un teixit de referents que pugui inspirar-les a elles i a les properes generacions.  Cerquen dones que allò que hagin produït i compartit amb el món,  tingui un impacte positiu en les persones, en la seva feina i que ajudés a la cohesió social.

Busqueu a Instagram@.comelles i a twiter. Els dimecres a publiquen la nova referent i quan fan una entrevista ho fan entre setmana.  Tenen orça seguidores. Volen que arribi a la gent i despertar consciències.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia