DOS TALLERS MINERVA A ‘EL CENTRE’

31 agost 2021
By

Cartell Taller Art intuitiu - El CentreComença un nou curs i les integrants del grup de creadores gracienques Minerva ja ja s’han posat les piles i ens ofereixen dos Tallers a El Centre, els dos relacionats amb l’expressió artística dels sentiments.

El taller Taller d’Art intuitiu ens convida a puntar i divertir-nos. Es tracta de pintar les nostres emocions i parlar-ne.  El taller l’impartirà l’artista Cris Méndez. Es farà els dimecres de les 10 a les 12 hores, durant els mesos de octubre, novembre i desembre.

En el Taller Art i violències,  es tractarà  de relacionar la subjectivitat del cos amb l’art com a mitjà d’expressió. És un taller teòrico-pràctic que partirà de les  tipologies bàsiques de les violències cap a la dona: Violència física, Violència sexual, Violència psicològica i Violència econòmica.  Tractarà  sobre el desequilibri de les relacions de poder centrant-se en la Perspectiva de Gènere, tot oferint una mirada interseccional. La seva duració serà d‘un trimestre i s’impartirà  els dimecres de 17 a 18.30h.

En aquest taller se’ns mostraran artistes contemporànies que han tractat sobre aquestes tipologies de forma conceptual a través  de la performance, la instal·lació, la pintura , el dibuix, el collage, la fotografia i l’escultura.

Coneixerem Teòriques: Rita Segato, Judith Butler, Hélène Cixous, Kimberlé Williams… I Artistes: Judy Chicago, Miriam Shapiro, Ana Mendieta, Rebecca Horn,  Louise Bourgeois, Kara Walker, Mais Jorba, Sandra P. Fernández, Júlia Montilla entre d’altres

Aquest taller l’impartiran Montse Cosidó i Jonathan Elbaz

 

INFORMACIÓ I RESERVA DE PLACES al Centre,  Tel. 932 181 964; e-mail: elcentre@elcentregracia.cat -Carrer de Ros de Olano, 9.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Escolteu Ones de Dones

Ràdio Gràcia. 107.7 Dimarts de 18 a 19 h

Ones de dones 2

Banc del Temps de Gràcia


Seu a Lluïsos de Gràcia. Plaça del Nord, 7-10. Tel: 93 218 33 72.

Canal Dones Graciamon

Punt d’Informació i atenció a les dones de Gràcia


Dilluns, dimecres i divendres
de 9h a 12h.
Dimarts i dijous, de 16h a 19h
Francesc Giner,46.
Tel.: 93 291 43 30

Associació de veïns i veïnes el Coll- Valcarca/ Vocalia de la dona


Plaça Grau Miró,2b. Obert cada tarda, de 17h a 20h

Centre d’Informació i Recursos per a les Dones


Camèlies,32-36

Ciberdona

Associació de dones no stàndards

Comunicadores del Coll

Comunicadores del Coll

Som un grup dones inquietes i actives

Projecte Minerva

Projecte Minerva

Catàleg virtual de creadores de Gràcia